søndag den 3. april 2011

Så kan tasken pakkes.

Et stk. kolonihavetaske er klar til afgang.
Måske den er lidt flippet, men jeg er jo uddannet pædagog :-)
Tror den står godt til mine nye lyserøde sko og min hvide cykel.
Jeg må ha taget et billede, når jeg cykler afsted,En lomme til mobil og en til divs.Har været en smut i kolonihaven i dag. Det blev til gulvvask og ikke mindst kaffe.
Så nu er huset ved at være klar, så mangler jeg bare alt det andet.

God aften til jer alle.

8 kommentarer:

 1. Så flink du er! Kjempefin veske :) Ha ein fin kveld!

  SvarSlet
 2. Super fed kolonihave taske,ja her har den også stået på kolonihave hele weekenden der er blevet gjort helt klar til at så græs i næste weekend og et lyserødt bed samt et hvidt bed er blevet lavet.Kram Else og forsat god mandag

  SvarSlet
 3. HOLD NU OP HVOR ER DEN FANTASTISK !!! virkelig virkelig..Du er super dygtig :o) Hvis det er dit første hækle projekt tager jeg hatten af for dig :o) Smukt Anette..
  Knus Camilla

  SvarSlet
 4. Det er mit første hækle projekt siden jeg var barn. Hæklede med min farmor, som 10-12 årig. Vil gerne kunne hækle nogle cupcakes, så må se om jeg kan finde en opskrift på dansk, og så må jeg ha lært de forskellige masker. Pt. hækler jeg bare, et eller andet siger mig det er dobbbelt stangmaske jeg sidder og laver, men aner det ikke.

  SvarSlet
 5. Søgte lige på dobbelt stangmaske, det er vist stangmaske jeg laver :-)))

  SvarSlet
 6. :o) Har set opskrifter på dansk i Stof og stil !! Så afsted med dig :o)
  Knus..

  SvarSlet
 7. Tak for oplysningen. Tror ikke lige jeg kommer afsted i dag. Er gået igang med noget andet hæklen, har noget stof der venter, et billede jeg er igang med, et par falmede lanterner der skal friskes op. Så kommer ikke til at kede mig de næste par dage. Og så skal jeg jo også ha styr på ukruddet i koloen, inden det rigtigt får fat.

  SvarSlet
 8. Det er er super sød taske. Jeg er vildt inspireret ;o)

  SvarSlet